Inkorporerpartybands

Siden 2001 har partybands har været underholdende publikum & har etableret sig som en af byens favorit virksomhedernes partybands. Sat sammen af skaberne af Jam de har smedet deres eget omdømme på erhvervsmarkedet & er altid i høj efterspørgsel.

Non Stop medleys inkorporerer de nuværende partybands melodier & retro faves er de partybands underskrift og dansegulvet er aldrig tomt.

Partybands kan også udføre en 30 minutters instrumental jazz sæt til middag & er også i stand til at tage del i hvilken som helst tema aften, du måtte have organiseret.

A "intet er et problem" holdning og total professionalisme er også vigtige faktorer til succes for partybands. Et bryllup fave!

Bandet består af 5 af byens fineste, hippeste & travleste arbejdsforhold partybands og fronted af den frække sangerinde / rapper Chloe Vest, altid en at få gang i festen med sin indbydende repartee & glødende scene med patybands tilstedeværelse.

Kollektivt Partybands medlemmer har udført, og turneret med kunstnere som Human Nature, Paul Mac, Tommy Lee, Basement Jaxx, Paulini, Jewel & Ricki Lee. De har også optrådt på kanaler ABC, Seven, ni, ti og Channel V & er krydret virksomhedernes entertainere vises for klienter som Holden, ASX, St George Bank, AAMI Forsikring, Goldwell Australien & Telstra. Bryllupper er også en specialitet.

Partybands vil heldigvis nappe deres ydeevne, der passer til netop din særlig begivenhed. De har en omfattende repertoire fra nuværende pop til R'n'B, rock til danse og indie til sjæl. Med deres unikke arrangementer & sprudlende superstjerne energi i partybands, de garanterer du vil være helt underholdt!

Partybands har et ry for at være en af landets mest respekterede og efterspurgte virksomhedernes funktion partybands, der har turneret flittigt, og som i landet de sidste 10 år på nogle af de lande største store begivenheder, bryllupper og premier spillesteder.

Højdepunkter inkluderer Partybands - Guldkysten - og afslutningsceremonien for de Lege til over 5000 atleter og embedsmænd fra hele verden. De har også fyldt gulvet på nogle af landets største koncernfunktioner og premier spillesteder med Partybands.

Partybands har en stærk, levende tilstedeværelse & kombinere to af landets mest spændende sangere og kunstnere. Deres forskelligartede repertoire kombineret med en frisk og energisk linje op, gør dem til en prioritet for enhver begivenhed eller bryllup på udkig efter underholdning, der vil sikre din aften er en perfekt succes. Uanset om det er på 4 eller 7 stykke line-up arbejder sammen med kunden for at sikre, at alle tilfælde krav er opfyldt, & at de fleste vigtigere, dine gæster gå væk helt underholdt.