grangelien

Grangelien 

Hyldet for sine præstationer i La Traviata af The Brooklyn Eagle : " Giorgio Germont var i dygtige hænder Dario Campeotto , hvis stærke og varme baryton kærtegnede øret Hans sang ' Di Provenza il Mar' blev sunget med dybde og byger af vokal . skønhed, som på denne lytter mindede om den store baryton Robert Merrill ".

Dario Campeotto er en overbevisende kunstner konsekvent rost for sin rige, fleksibel baryton og hjerteskærende udtryksfuldhed . Han gjorde sin Carnegie Hall debut i titelrollen i Rigoletto med New York Opera Theatre i Weill Hall.

2013 var et spændende år for Dario Campeotto , der begyndte at have anmeldelser, når han gjorde sin rolle debut som Verdis Macbeth med Opera i højderne i Houston , efterfulgt af hans Sydamerikansk debut i rollen som Kurwenal i Wagners Tristan und Isolde med Bogotá Philharmonic Orchestra i Colombia. Han debuterede med Atlanta Opera som Scarpia i Tosca for deres studerende matinees og Sciarrone og dæksel Scarpia for MainStage forestillinger.

Dario Campeotto har været en gæstekunstner for Metropolitan Opera Guild mesterlige Singing Series, der udfører markeringer fra Verdis Macbeth og Falstaff og Puccinis Tosca .

Andre opera forestillinger af Dario Campeotto omfatter Conte di Luna i Trubaduren for Opera i højderne i Houston, Renato i Un ballo i maschera for Union Avenue Opera i St. Louis, titelrollen i Figaros bryllup med OperaDelaware , Ben i det Telefon til Natchez Opera, Mozarts Figaro på Kimmel center i Philadelphia , Amonasro i Aida med New Jersey Association of Verismo Opera, Tonio i jeg Pagliacci med Rockland Opera Society, Escamillo i La Tragedie de Carmen med Hubbard Hall Opera Theater, Zurga i Les Pêcheurs de Perles med The Opera Company of Middlebury i Vermont , Il Conte Almaviva i Figaros bryllup med Dell'arte Opera Ensemble, og biroller til DiCapo Opera Theatre, Lake George Opera og Metro Lyric Opera of New Jersey.

Hyldet af The New York Times for sin præstation i Shaw Sings ! med Encompass Ny Opera Theater på Symphony Space, Dario Campeotto ofte opfordret til at udføre ny musik og nye værker . Han blev inviteret til at deltage Juilliard Opera i 2011 for den amerikanske premiere på Kommilitonen ! af Sir Peter Maxwell Davies , hvor han også blev inviteret til at være en støbt medlem for 2013 opførelser af Janacek s Den kloge lille Vixen . Han er også blevet hørt i uropførelser af To One i Paradis af Benjamin CS Boyle på Merkin Koncertsal, Søgning efter Krystalnatten af Thomas Cabaniss på det blandede rådgivende udvalg af Manhattan, Gary Papach er The Last Leaf med Nord tjekkiske filharmoniske i Den Tjekkiske Republik, og Michael Dellaira er The Secret Agent med center for Contemporary Opera på Kaye Playhouse og ved Armel Opera Festival i Ungarn.

På koncerten og betragtning scene , Dario Campeotto gjort hyppig solo gæsteoptrædener , senest i 2014 som en featured recitalist på Festival Kulturel Alfonso Ortiz Tirado i Alamos, Mexico . Orchestral solo performorances omfatter Brahms ' Ein Deutsches Requiem med Flint Symfoniorkester under ledelse af Maestro Enrique Diemeck , Bachs Johannes Passion med Shepherd University i West Virginia, Orff Carmina Burana med University of Pennsylvania Choral Society, Mozarts Requiem med Camerata New York Orchestra , og Verdis Messa da Requiem med University of Pennsylvania og Shepherd University.